Johns Burgers wurde 2011 als kleiner Burgerstand bei der Kieler Woche gegründet. Aus dieser winzigen Burger-Box sind wir gewachsen, um mehrere Restaurants in Kiel und eine Flotte von Imbisswagen zu betreiben, die viele in Schleswig-Holsteiner bedienen.
Wir freuen uns, auf ein neues Kapitel in unserer Geschichte, indem wir unsere Burger und die New Yorker Gastfreundschaft nach Hamburg bringen!
Gerichte
BURGERS
All burgers come with lettuce, raw onions, mayo, ketchup and chester cheese unless otherwise requested and are grilled medium to order. We never charge for condiments.
John’s Burger
140 grams of freshly ground mixed beef and pork from Fleischerei Neidhardt in Holtsee. Comes with a side of housemade cole slaw.
The Kieler Woche Burger
The original burger that started it all!
Empire Burger
220 grams of freshly ground mixed beef and pork from Fleischerei Neidhardt in Holtsee. The original, only bigger. Comes with a side of housemade cole slaw.
The Four Euro Burger
Also known as the ‘Nachtisch Burger’ 85 grams of freshly ground mixed beef and pork from Fleischerei Neidhardt in Holtsee.
The Hüttener Burger
100/200 grams of freshly ground grass-fed Angus beef raised in the Hüttener Berge topped with Holtsee cheese. Comes with a side of housemade cole slaw.
Details
-
Max. Kapazität pro Stunde:
250 Portionen
-
Durchschn. Preis pro Person:
€ 7
-
Region, in der Sie arbeiten:
Kiel + 150 km
-
Registernummer:
Nicht angegeben